ContactgegevensHelp Portret Apeldorn
Reigersweg 72
7331 DR Apeldoorn

T: 06-47141433
E: info@mensenkleurenemotie.nl
I: http://www.help-portret-apeldoorn.nl/Bedrijfsinformatie

Help Portret Apeldorn

De doelstelling van Help Portret Apeldoorn is mede-Apeldoorners, die het zich niet kunnen veroorloven, blij te maken met professionele portretfoto’s. In 2016 is dat op zaterdag 3 december. Een foto naar keuze –eventueel samen met hun gezin/geliefden– krijgt men ingelijst mee naar huis. Op een USB stick krijgt men nog vier foto’s mee. Een hiervan is met name geschikt voor gebruik bij sollicitatiebrieven en/of op social media. Deze dag zetten wij onze gasten graag in het zonnetje, zodat zij een onvergetelijke ervaring beleven. Via Apeldoornse maatschappelijke en kerkelijke organisaties benaderen wij onze gasten; zij kennen onze doelgroep het beste.

De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers. Dit geldt zowel voor de bestuursleden als betrokken professionele fotografen, kappers, visagisten en ondersteunende vrijwilligers.

De beroemde Amerikaanse fotograaf Jeremy Cowart wilde wat terugdoen voor de maatschappij en kwam ooit op het idee om mensen die het minder hadden één dag in het jaar met behulp van professionele fotografen een portretfoto cadeau te doen. Hij noemde zijn initiatief Help-Portrait. Inmiddels is Help-Portrait een enorm succes in de Verenigde Staten en ver daarbuiten. Zo’n 56 landen doen reeds mee. Glamour- en modefotograaf Frank Doorhof uit Emmeloord, die bevriend is met Cowart, vond het zo’n mooi initiatief, dat hij het naar Nederland haalde. In 2011 deden meer dan duizend fotografen van Groningen tot Maastricht mee. Zijn oproep om in 2012 een nog groter event neer te zetten sloeg aan. Ook in Apeldoorn waar een aantal fotografen Help-Portrait (in Nederland Help-Portret genoemd) adopteerden.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Stedendriehoek

Vind een bedrijf in regio Stedendriehoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Steden3hoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Steden3hoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!