ContactgegevensRadmer Arbeidsadvies
Raadhuisstraat 20
7001 EW Doetinchem

T: 0314-381382
E: tomkottink@radmer-arbeidsadvies.nl
I: http://www.radmer-arbeidsadvies.nl/

Aantal medewerkers: 11

Bedrijfsinformatie

Radmer Arbeidsadvies

WIE ZIJN WIJ?
Radmer Arbeidsadvies is een arbeidsadviesbureau dat zowel werkt voor werkgevers en UWV als werknemers en werkzoekenden. We geven advies over uiteenlopende zaken, altijd met als onderwerp: ‘passend werk’. Onze locaties zijn verspreid over Overijssel en Gelderland, bijvoorbeeld in Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Ons hoofdkantoor staat in Doetinchem. Wij vinden de volgende begrippen erg belangrijk in onze dienstverlening:

Mens
De werksituatie van elk individu is anders. Daarom passen wij onze diensten volledig aan de situatie van de werknemer, werkzoekende en/of werkgever aan. We nemen daarbij de mogelijkheden en kansen voor de werknemer of werkzoekende als uitgangspunt.

Resultaat
Wanneer u een traject start bij ons, staat het resultaat voorop. Onze ervaren adviseurs hebben alle kennis en vaardigheden in huis om dit te bereiken. Hierbij doen we graag een stapje extra.

Regio
Radmer Arbeidsadvies richt zich volledig op de regio Oost Nederland. We geloven in een focus op de regio. Hierdoor kennen we de arbeidsmarkt in Gelderland en Overijssel goed, weten we wat er speelt en waar de kansen liggen.

MAAR VOORAL: WIE BENT U?
We hebben onszelf voorgesteld, maar we zijn vooral benieuwd naar u en uw werksituatie. Omstandigheden op uw werk kunnen veranderen. Daar heeft u niet altijd invloed op. Bent u bijvoorbeeld ziek geworden? Of heeft u lichamelijke of psychische klachten? Het kan zijn dat u daardoor uw werk niet meer goed kunt doen. Of werkt u nog wel, maar bent u eigenlijk ontevreden met uw baan? Eveneens kan het zijn dat u door omstandigheden geen werk heeft.

Ook als werkgever kunt u regelmatig tegen dit soort situaties aanlopen. Heeft u bijvoorbeeld een arbeidsongeschikte werknemer in dienst? Vaak kan ziekte ongewild tot een conflict leiden. Of is de situatie zo lastig dat u het beter lijkt dat uw werknemer wordt begeleid naar ander werk?

Klinkt een van deze situaties herkenbaar? Of ligt het bij u net wat anders? We zijn benieuwd. U kunt ons bellen of mailen. Als u uw verhaal vertelt, bekijken wij of we u kunnen helpen.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Stedendriehoek

Vind een bedrijf in regio Stedendriehoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Steden3hoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Steden3hoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!