ContactgegevensRegio Business TV
J.B. Jongkindstraat 14 
7424 ES Deventer

T: 0570-616856
E: mail@regiobusiness.tv
I: www.regiobusiness.tvBedrijfsinformatie

Regio Business TV

Het gebruik van video om de boodschap in uw marketingcommunicatie kracht bij te zetten, heeft een enorm vlucht genomen. Het is helemaal van deze tijd. Regio Business TV weet vanuit een jarenlange ervaring als geen ander waaraan een goede videoproductie moet voldoen en denkt graag mee met een goed verhaal.

Wij zijn producent van diverse videoformats, zoals bedrijfsfilms, commercials, testimonials of productpresentaties welke allen met zorg zijn gemaakt en met creativiteit in beeld zodat de ’boodschap’ goed tot haar recht komt. Ons klantenbestand is dan ook heel divers. Van de MKB branche tot non-profitorganisaties en van communicatiebureau’s tot overheidsinstanties.

Oog voor de klant
Wij verplaatsen ons in de opdrachtgever en ontwikkelen een audiovisueel middel waarmee we het communicatiedoel optimaal kunnen bereiken. En dat doen we zo, dat de opdrachtgever zich er voor de volle honderd procent in herkent. Samen komen we tot een helder concept dat als uitgangspunt dient voor het eindproduct. Een onderscheidend concept moet vervolgens ook perfect worden uitgevoerd. Die garantie bieden wij door het vakmanschap van onze mensen, zowel op technisch als creatief gebied.

Doelgroep
Video heeft natuurlijk pas effect als mensen ernaar kijken. Wij houden hier in iedere stap van en na het traject rekening mee. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap de doelgroep bereikt. We bieden alle oplossingen voor distributie van audiovisuele boodschappen, of dat nu is via televisie, internet, intranet of digital signage.

Video Marketing
Ook na het creatieve videoproces en de plaatsing daarvan op de diverse Social media kanalen, denken wij met uw mee door Video Marketing in te zetten, want wat heeft u aan de positionering van uw video in de zoekmachines indien deze niet naar voren komt?

Gehanteerde videoformats
Elevator Pitches
Commercials
Bedrijfsfilms
Promo Pitches
Onroerendgoedpresentaties
Instructiefilms
Netwerkevents & Beurspresentaties
Video Testimonials
Video Sollicitatiefilms
Luchtvideografie & fotografie
Camerawerk & Montage

Regio Business TV............... het resultaat van camera’s en mensenwerk.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Stedendriehoek

Vind een bedrijf in regio Stedendriehoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Steden3hoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Steden3hoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!