ContactgegevensStaatvandienst
Munsterstraat 2L
7418 EV Deventer

T: 0570-624899
E: i.kuiter@staatvandienst.com
I: http://www.staatvandienst.com

Aantal medewerkers: 20

Bedrijfsinformatie

Staatvandienst

De consultants van Staatvandienst (voorheen Employment Solutions) werken exclusief voor werkzoekenden in Oost- en Midden-Nederland. Wij wonen in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement en beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk. Ons plaatsingsresultaat is bovengemiddeld, onze klanttevredenheid is hoog. Staatvandienst werkt in opdracht van UWV WERKbedrijf, gemeenten, werkgevers en inkomensverzekeraars. Samen maken wij er werk van !

Staatvandienst staat voor een persoonlijke, daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Wij gaan voor jou en de opdrachtgever actief en gericht aan de slag, met maar één doel: nieuw, passend en duurzaam werk vinden. Hoe? Met hart voor en oprechte interesse in de mens! Staatvandienst begeleidt je bij het ontwikkelen van je kwaliteiten en bij het benutten van je mogelijkheden. Wij adviseren en ondersteunen organisaties in vraagstukken van re-integratie en outplacement. Wij creëren nieuwe mogelijkheden voor werk. Onze uitgebreide en langjarige ervaring stelt ons in staat om voor zeer uiteenlopende doelgroepen de rol van wegwijzer, coach en bemiddelaar te vervullen.

Outplacement
Expertise

Als u en uw werkgever om wat voor reden ook uit elkaar gaan, begeleidt Staatvandienst u bij het vinden van nieuw, passend werk. Wij maken samen een plan en stellen ons netwerk van werkgevers aan u ter beschikking. Bij aanvang van het traject staan we stil bij de verwerking van het ontslag, echter de kansen die het ontslag biedt zullen we gaan benutten. Uw werkervaring, competenties en arbeidsmogelijkheden brengen wij in kaart. Arbeidsmogelijkheden worden afgezet tegen de kansen en de vraag die de huidige arbeidsmarkt biedt. Wij bieden actieve ondersteuning bij uw zoekgedrag of directe bemiddeling naar passend werk.
--------------------------------------------------------------------------------

Jobhunting
Expertise

Onze activiteiten zijn veelal gericht op het verwerven van vacatures. Een re-integratie/outplacementkandidaat wordt bij onze relaties onder de aandacht gebracht. U heeft geleerd de arbeidsmarkt op een gestructureerde wijze te benaderen. Onze kennis van de regionale arbeidsmarkt en ons netwerk aan werkgevers bieden veel meer aanbod aan vacatures dan gemeld in media/jobboards. Wekelijks ontvangt u via uw Consultant deze vacatures.
--------------------------------------------------------------------------------

Sollicitatietraining/sollicitatiebegeleiding
Expertise

Staatvandienst sollicitatietrainingen op maat. Alleen relevante onderdelen van de training worden behandeld. Alle trainingen worden individueel uitgevoerd. Onderdelen van de sollicitatieactiviteiten zijn: vacatureanalyse, CV, sollicitatiebrief, sollicitatiegesprek, arbeidsmarktbenadering, arbeidsvoorwaarden.
--------------------------------------------------------------------------------

Reïntegratieactiviteiten tweede spoor
Expertise

In het ‘traject tweede spoor’ (bemiddeling naar ander werk) worden verzuimende werknemers bij wie in een arbeidsdeskundige rapportage aantoonbaar is gemaakt dat terugkeer bij de eigen werkgever in eigen of ander werk niet tot de mogelijkheden behoort, begeleid in een re-integratietraject tweede spoor. Extern wordt naar een passende nieuwe baan gezocht, waarbij Staatvandienst als re-integratiebureau behulpzaam is. Maatwerk Staatvandienst kent vier mogelijkheden, gebaseerd op de duur van een traject: zes, negen, twaalf of achttien maanden. Het traject tweede spoor omvat die elementen uit de diensten van Staatvandienst die specifiek maatwerk bieden aan de werknemer, zodat de slagingskans maximaal is. De consultant van Staatvandienst maakt in samenspraak met de arbeidsdeskundige of casemanager van de arbodienst een inschatting van de tijd die nodig is voor een duurzame plaatsing.
--------------------------------------------------------------------------------

Arbeidsmarktoriëntatie / beroepenoriëntatie
Expertise

In dit onderdeel van het traject krijgt u inzicht in uw eigen capaciteiten en kansrijke mogeljkheden op de arbeidsmarkt. Aan de hand van een schriftelijk en mondeling Beroepskeuze-onderzoek worden vaardigheden, competenties en aandachtsvelden inzichtelijk gemaakt. Dit onderzoek wordt afgezet tegen de mogelijkheden op de regionale arbeidsmarkt .
--------------------------------------------------------------------------------

Bemiddeling naar regulier werk

Staatvandienst richt haar activiteiten op re-integratie, outplacement en coaching. Door onze achtergrond en werkervaring in HRM, W&S en re-integratie beschikken wij over een groot actueel netwerk aan werkgevers in Oost- en Midden Nederland. Wij benutten het netwerk aan contacten met werkgevers optimaal om een re-integratie/outplacement traject succesvol af te ronden. Naast het eigen netwerk maken wij voor vacatureverwerving gebruik van andere bronnen zoals de eigen data- en vacaturebase en de regionale en landelijke jobboards. Wij onderhouden contacten met diverse arbeidsbemiddelings-organisaties en bedrijfskringen in Oost- en Midden Nederland. Cliënt/werknemer wordt gedurende het traject getraind op het zelf verwerven van vacatures en dient zelf dus ook actief te zijn.

Ben je geinteresseerd of op zoek naar aanvullende informatie neem dan contact met ons op.

Bel 0570-624899 en dan helpen we je graag verder.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Stedendriehoek

Vind een bedrijf in regio Stedendriehoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Steden3hoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Steden3hoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!