ContactgegevensTCPM Ingenieurs & Adviseurs
Wilmersdorf 9
7327 AD Apeldoorn

T: 088-2201400
E: a.brink@tcpm.nl
I: www.tcpm.nl

Aantal medewerkers: 180

Bedrijfsinformatie

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

TCPM is een uniek ingenieurs- & adviseursbureau. Met 6 vestigingen in Nederland en de focus binnen de industrie op de marktsegmenten Oil & Gas, Capital Goods, Food & Pharma en Energy bieden wij jou een (vaste) baan in jouw regio. Ter versterking van ons team zijn wij voortdurend op zoek naar hoogopgeleide technici. Dit kan zijn op het gebied van engineering, veiligheid, projectmanagement maar ook op het gebied van optimalisatie en interim professionals.

Werken bij TCPM betekent dat je er nooit alleen voor staat. Door de synergie tussen de kennisgebieden en marktsegmenten weet je zeker dat er 180 collega’s achter je staan en je -als jij dat wilt- met raad en daad bijstaan.

Bij de business unit Interim Professionals draait het om jouw kennis, expertise en flexibiliteit. Deze wordt ingezet bij uiteenlopende vraagstukken binnen onze industriële klantenkring. Door jouw bijdrage kunnen we op het juiste moment anticiperen op de marktbehoefte in jouw regio. Als Interim Professional krijg je veel afwisseling en kan je groeien vanuit een vaste baan.

Onze vestigingen in Apeldoorn, Hengelo, Boxmeer, Hilversum, Groningen en Rotterdam zijn vanwege uitbreiding op zoek naar een mechanical engineer met een paar jaar werkervaring.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Stedendriehoek

Vind een bedrijf in regio Stedendriehoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Steden3hoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Steden3hoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!