ContactgegevensThermen Bussloo
Bloemenksweg 38
7383 RN Bussloo

T: 055 - 368 2640
E: info@vacaturebank-regionaal.nl
I: www.werkenbijthermenbussloo.nl


Bedrijfsinformatie

Thermen Bussloo

Met het uitgebreide wellnessaanbod en het vier sterren hotel behoort Thermen Bussloo tot de top van de markt. Kwaliteit, innovatie, ambitie en groei zijn de kernwaarden van ons familiebedrijf, waarbij persoonlijke en liefdevolle aandacht voor onze gasten en onze medewerkers centraal staat. Thermen Bussloo is een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is.
Kwaliteit?

Thermen Bussloo streeft in alles en te allen tijde naar de hoogste kwaliteit. Dat zie je op alle terreinen terug in ons bedrijf. Top gastvriendelijkheid, de veelal unieke faciliteiten, de persoonlijke wellnessbehandelingen, het uitgebreide horeca-aanbod, de hygiëne en techniek. In het contact met onze gasten willen we optimale service verlenen. Onze medewerkers van de verschillende afdelingen spelen hierin een zeer belangrijke rol. Zij zijn immers ons visitekaartje. Door regelmatige en intensieve begeleiding, training en opleiding van onze medewerkers weten we de kwaliteit die we nastreven te garanderen.

Medewerkers
Onze medewerkers werken allemaal met enthousiasme en passie om onze gasten zo optimaal mogelijk te laten genieten. Een goede samenwerking, collegialiteit en een prettige onderlinge sfeer tussen de verschillende afdelingen is dan ook de sleutel van het succes van Thermen Bussloo. Zonder de afdeling technische dienst zijn de sauna’s niet warm, de afdeling schoonmaak zorgt voor uitmuntende hygiëne en de afdeling receptie heet onze gasten een hartelijk welkom en checkt hen in. Het wellnessresort en ons hotel zijn zeven dagen per week, 365 dagen per jaar geopend. Werken bij Thermen Bussloo gebeurt daarom niet enkel tussen 9 en 5, maar vraagt om een flexibele werkhouding. Wij vinden het vanzelfsprekend dat daar een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket tegenover staat.

Doorgroeimogelijkheden?
Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Daarom stimuleren wij, onder andere via trainingen, dat onze medewerkers op een plek werken waar ze het beste uit zichzelf weten te halen. Dat kan betekenen dat je door groeit naar een andere functie, of dat je meer of andere verantwoordelijkheden krijgt. Bij een groot bedrijf als Thermen Bussloo liggen veel kansen voor loopbaanontwikkeling. Met de opening van ons wellnesshotel in september 2012, zijn er nog meer mogelijkheden bij gekomen om binnen Thermen Bussloo door te groeien naar de voor jou meest geschikte functie.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Stedendriehoek

Vind een bedrijf in regio Stedendriehoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Steden3hoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Steden3hoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!