ContactgegevensWerving & Selectie en Interim management
Steinstraat 36
8172 CJ Vaassen

T: (0)578-618983
E: info@markinterim.nl
I: www.markinterim.nl


Bedrijfsinformatie

Werving & Selectie en Interim management

Management
Bent u werkgever, consultant of freelancer? Wij bemiddelen voor u op het gebied van management consultancy en freelance opdrachten. Als u interesse heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Advies
U kunt bij ons terecht voor advies op maat voor uw bedrijf. Wilt u bedrijfsadvies, P&O-advies of financieel advies? Door jarenlange ervaring beschikken wij over een groot netwerk van interim managers met ieder hun vakgerichte expertise. Hierdoor kunnen wij u een totaalpakket aan advies aanbieden.

Recruiting
Onze werving- en selectieprocedure voor werkgevers is op basis van “no cure no pay”. Hoe werkt het? Wij stellen u kandidaten voor met hun volledige NAW-gegevens. Bij een succesvolle plaatsing ontvangt u geen factuur maar ons rekeningnummer. U als werkgever bepaalt wat het u waard is geweest. U maakt het bedrag inclusief btw naar ons over en u ontvangt achteraf de factuur.
Wij streven naar tevreden klanten. Daarom werken wij op basis van volledig vertrouwen en transparantie. Op die manier kunnen wij veel voor u en uw bedrijf betekenen.

Kennis
Technisch werkt het wel, maar de vertaalslag naar commercie ontbreekt of omgekeerd. Dit is problematiek die we vaak tegenkomen in het bedrijfsleven. Wij kunnen u advies geven, waardoor de techniek en commercie goed op elkaar ingespeeld raken, zijn en blijven.
Specialismen
Management Consulting, Werving & Selectie, Recruting, Reorganisatie & Herstructuering, Interim Management, Spreker, Trainer, Coach, Coaching on the job, Workshops.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Stedendriehoek

Vind een bedrijf in regio Stedendriehoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Steden3hoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Steden3hoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!