Vind jouw baan op de regionale vacaturebank Stedendriehoek

Woon je in de regio Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen) of Zwolle en ben je op zoek naar een baan, opleiding, stage, vakantiewerk, dan ben je hier zeker op de juiste regionale vacaturebank. Vind je geen passende baan? Schrijf je nu in en laat je cv achter.

Waarom moet je af en toe inloggen en cv aanpassen?

Onder de tab hoe werkt het vind je meer informatie.
Vergeet niet jouw cv regelmatig te updaten want inloggen betekent dat je weer helemaal bovenaan de lijst van werkzoekenden komt waardoor je als eerste gezien wordt. Heb je een baan gevonden? Meld jouw cv dan af. Is wel zo netjes! Zoals bedrijven niet zitten te wachten op een kandidaat die geen interesse meer heeft in een vacature geldt dat voor jou ook wanneer je een vacature online treft die niet meer actueel is. Wij proberen beide te voorkomen, dus vragen wij je hieraan mee te werken.

Aanmelden e-mail service

Je baan nog niet gevonden? Blijf volledig op de hoogte. Meld je dan aan voor de e-mail service.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een uitdagende baan?

De Vacaturebank Stedendriehoek wil kandidaten net iets meer bieden dan alleen vacatures. Wij bieden, in samenwerking met onze zakenpartners, een uitgebreid pakket (o.a. sollicitatietraining, foto en video presentatie, talentenonderzoek) aan dat jou kan helpen jezelf goed te presenteren met bijvoorbeeld jouw CV of tijdens het sollicitatiegesprek.

Wil je meer weten over hulp bij solliciteren?

Meld je aan bij de sollicitatiehulp

Waarom hebben wij sociale rubrieken?

Er zijn ook mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij kun je o.a. denken aan: Wajong banen, 45+ banen, werken naar vermogen en vrijwilligerswerk. Bedrijven zijn vaak terughoudend om deze potentiële groepen een kans te geven. Wij proberen ook voor deze doelgroep banen te vinden en te presenteren op onze vacaturebank.

Banen voor zelfstandigen

Voor mensen met de ambitie om zelfstandig aan de slag te gaan, hebben wij ook rubrieken voor de sector franchise, freelance en ZZP. Durf je dit aan of ben je op zoek naar opdrachten als zelfstandige? Schrijf je in en ga op zoek naar een geschikte baan in de regio's Stedendriehoek en Zwolle.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Stedendriehoek