Partners waar wij mee samen werken in regio Stedendriehoek

Wie zijn onze samenwerkingspartners in de regio Stedendriehoek?

In de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle werkt Vacaturebank Stedendriehoek o.a. samen met de hogeschool, het ROC, opleidingsbedrijven, re-integratiebureaus, bedrijvenkringen, uitzendbureaus, payroll bedrijven en netwerkorganisaties.

Vacaturebank Stedendriehoek en Sociale Media

Niet meer weg te denken zijn inmiddels sociale media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Maar ook kranten, de regionale radio en bedrijven die leuke bedrijfsfilms maken voor op de website of voor YouTube. Wij werken samen met deze bedrijven. Wil je meer info of een offerte? Klik dan hier en vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.

Win/win situaties door samenwerken en onze krachten bundelen

Door samen te werken en de krachten te bundelen ontstaan er veel win/win situaties. Prijsvoordelen die hieruit ontstaan geven wij aan onze klanten door. Verder ontstaan hierdoor veel meer middelen om de geschikte kandidaat te vinden dan alleen maar online een vacature te plaatsen. Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden, online, in de krant, op de radio, op YouTube, een bedrijfsvideo of videovacature... Vraag hier een offerte aan.

Ook samenwerken

Zou u ook willen deelnemen aan dit netwerk in de regio Stedendriehoek? Samenwerken in een groot netwerk? Of uw bedrijfsprofiel laten zien? Veel van deze plaatsingen zijn zonder kosten.

Vacaturebank-Steden3hoek.nl
werkt o.a. samen met:

Radio (0)
ROC (0)