Bedrijfsprofielen (3)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

Actief Interim (IGB)

De medewerkers van de verschillende vestigingen van Actief Interim kennen de lokale/regionale markt als geen ander. Actief Interim is goed op de hoogte van het banenaanbod en van het aanbod werkzoekenden in de regio.

De medewerkers van Actief Interim kenmerken zich door gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Zij zijn pro-actief en komen hun afspraken na. Door hun lokale kennis, de grote diversiteit aan dienstverleningsconcepten en grote verscheidenheid aan kandidaten en opdrachtgevers, zijn zij altijd in staat een passende oplossing te bieden.

Horapark 9
6717 LZ EDE

T: 0318-439800
E: secretariaat@actief-interim.nl
I: http://www.actief-interim.nl


arbeids-contract.nl


U bent op zoek naar een goede nieuwe arbeidscontract?
U bent voornemens een nieuwe werknemer in dienst te nemen?

Stel dan uw arbeidscontract op via onze website en voorkom juridische conflicten met uw werknemer. Arbeids-contract.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van arbeidscontracten. Ons team bestaat uit juristen en arbeidsrechtspecialisten. Onze arbeidscontracten zijn waterdicht en maatwerk, zodat u met een gerust hart nieuwe werknemers in dienst kan nemen.
Met behulp van een online vragenlijst en een intelligent juridisch systeem stellen wij arbeidscontracten op. Na het doorlopen van de online vragenlijst wordt binnen 15 minuten het arbeidscontract per e-mail toegestuurd. De vragen beantwoorden duurt slechts 10 minuten. Indien er een cao binnen op uw bedrijf van toepassing is toetsen onze juristen binnen 1 werkdag uw arbeidscontract aan de toepasselijke cao.

Beantwoord de vragen en wij stellen uw maatwerk arbeidscontract op!

Levering binnen 15 min (per e-mail)
Word-document: eenvoudig aanpassen
Juridische ondersteuning
Duidelijke prijs: € 49,-

Roomweg 64
7523 BG Enschede


I: www.arbeids-contract.nl/in/vacaturebank


<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.