Coaching (2)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

Advies in verandering.

Welkom op de website van Langenberg Advies in Verandering, het adviesbureau van Marieke Langenberg.
Langenberg Advies in Verandering bestaat sinds 2002 en is gevestigd in Bathmen. Het bureau is actief op het brede terrein van werkgerelateerde veranderingen en zorgt ervoor dat managers en medewerkers fit, vrolijk en succesvol zijn in hun werk. Je kunt je tot ons richten voor vragen rondom loopbaanontwikkeling, coaching en training. Ook voor organisatie-advies of voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van HRM (projecten, interim-werkzaamheden) kun je bij Langenberg Advies in Verandering terecht.
Oprichter en eigenaar van Langenberg Advies in Verandering is Marieke Langenberg. Vanuit ruim 20 jaar praktijkervaring, ondersteund door theoretische studies en persoonlijke belangstelling, heeft zij binnen het loopbaan- en verandervak een ruime expertise opgebouwd. Sinds de start in juli 2002 verwierf het bedrijf een uiteenlopende klantenkring, met opdrachtgevers in heel Nederland.
Marieke werkt vanuit de overtuiging dat mensen van nature neigen naar ontdekken, leren en ontwikkelen. Dit uitgangspunt vormt de basis voor elk verandertraject. Steekwoorden in de samenwerking met opdrachtgevers en clienten zijn: transparantie, humor, zakelijkheid, zorgvuldigheid en vertrouwen. Organisaties veranderen immers pas echt, als mensen kunnen leren.
Langenberg Advies in Verandering is Cedeo-erkend op basis van zeer hoge klanttevredenheid. Daarnaast is Marieke geregistreerd als loopbaanadviseur en coach in het beroepenregister van Noloc en mag zij de beschermde titel ‘erkend loopbaanprofessional’ voeren (klik op het Noloc-logo hiernaast om een interview over loopbaanadvies te bekijken). Voor informatie over Marieke, klik hier.
Op deze site vind je meer informatie over de verschillende soorten dienstverlening, aanpak, achtergrond en opdrachtgevers. Meer weten? Bel of mail dan rechtstreeks met Marieke Langenberg.

Postbus 82,
7437 ZH Bathmen

T: 06-53 314 967
E: langenberg@adviesinverandering.nl
I: www.adviesinverandering.nl


Floris van der Schot - Coaching & Training

Floris van der Schot – Coaching & Training inspireert op dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Op alle gebieden: werk, relatie(s), gezondheid, welzijn, etc. Hoe dat er uit ziet is voor iedereen verschillend en ook nog eens voor iedereen continue in beweging. De rode draad in alle activiteiten van Floris van der Schot – Coaching & Training zijn de authenticiteit, de oprechtheid, de openheid, de toewijding en de passie om bij te dragen aan jou. Als individu of als onderdeel van een grotere groep mensen. Dat kan zijn door te luisteren, door uit te leggen, door een spiegel voor te houden, door te bevestigen, door vragen te stellen, etc.

Particulier - Zutphen
- loopbaanbegeleiding
- studiekeuzebegeleiding
- profielkeuzebegeleiding
- relatiecoaching
- coaching
- persoonlijke ontwikkeling
- conflictbemiddeling / mediation
- omgang met hooggevoeligheid

Zakelijk - Zutphen en op locatie
- persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke context
- competentie-coaching
- executive-coaching
- loopbaancoaching
- outplacementbegeleiding
- re-integratie / begeleiding bij ziekte
- samenwerken / teambuilding
- conflictbemiddeling / mediation
- trainingen feedback geven en ontvangen
- trainingen gespreksvoering
- trainingen communicatie
- sparringspartner

Hoveniersweg 6
7205 DA Zutphen

T: 06 2435 6331
E: floris@florisvanderschot.nl
I: http://florisvanderschot.nl

Aantal medewerkers: 1

<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.