Loopbaanadvies (3)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

Job Rotary

JobRotary > Samenwerken aan een nieuwe toekomst.

Wat houd JobRotary in en voor wie is JobRotary?
JobRotary biedt persoonlijke begeleiding aan langdurig werkzoekenden in de leeftijdscategorie van 40 jaar en ouder. Speciale aandacht gaat uit naar de leeftijdscategorie van 50 jaar en ouder, welke op zoek zijn naar een passende werkomgeving. Om deze begeleiding vorm te geven hebben de verschillende Rotary clubs in Nederland JobRotary opgericht.

De werkzoekenden worden begeleid door vrijwilligers welke zijn aangesloten bij de verschillende Rotary clubs, zij fungeren als mentor. Deze begeleiding is geheel vrijwillig en concureert daardoor niet met andere instanties, maar biedt een uitbreiding op de bestaande mogelijkheden tot het vinden van passend werk. De werkzoekenden blijft zelf verantwoordelijk tot het vinden van een baan, de aangewezen mentor biedt 1-op-1 ondersteuning.

Hoe komt u in aanmerking voor begeleiding vanuit de JobRotary?
-U valt binnen de gestelde leeftijdscategorie (40 jaar of ouder).
-U woont binnen het gebied waarin de JobRotary actief zijn (regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen).

Waar bestaat de persoonlijke begeleiding uit?
JobRotary werkt met mentoren die ruime ervaring hebben in het bedrijfsleven. De mentoren doen dit werk op vrijwillige basis. Dat wil echter niet zeggen dat het ook vrijblijvend is. Een begeleidingstraject start dan ook met het maken van goede afspraken. Beide partijen verplichten zich om deze afspraken na te komen.

Waar en hoe kan ik met mijn vragen terecht?
Bij vragen/onduidelijkheden kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur op volgend telefoonnummer: 06-53829174. Mocht u liever contact met ons opnemen via het sturen van een e-mail, dan kan dat via secretariaat@jobrotary.nl

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website https://www.jobrotary.nl/werkzoekenden/direct-aanmelden/

Hokkelenbergstraat 5
6444 AE Brunssum.

T: 06-53 82 91 74
E: secretariaat@jobrotary.nl
I: https://www.jobrotary.nl/werkzoekenden/direct-aanmelden/


Kuiper career coaching

Outplacement en loopbaanbegeleiding

Welkom op de pagina van Joop Kuiper, loopbaan- en outplacementadviseur voor de ervaren werknemer. Mijn missie is dat ervaren werknemers aan het werk komen én aan het werk blijven.
Het langer doorwerken tot 67 jaar staat voor de deur en dat is goed te doen, mits je ’bij’ blijft door te leren en rouleren. Kuiper Career Coaching , gevestigd in Ugchelen, adviseert over het inzetten van de transitievergoeding en biedt HR dienstverlening gericht op inzetbaarheid en mobiliteit van jou als ervaren werknemer, zoals loopbaanbegeleiding en -coaching, assessment, sollicitatietraining en outplacement.
Ik nodig je graag uit om kennis te maken. Vraag vandaag nog advies over het invullen van je loopbaan.

Hoenderloseweg 99
7339 GB Ugchelen

T: 06-83564987
I: http://kuipercareercoaching.nl/


<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.