Onderwijsinstellingen (2)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

SEECE

Werken en Leren met Energie

Lukt het niet om goed technisch personeel te vinden? Overweeg eens een Elektrotechniek- of Werktuigbouwkundetrainee.

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) scout techniektalent dat een opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde wil volgen, in combinatie met een baan. De technici in spe starten een vierjarige hbo-opleiding, zodra zij een werkgever hebben gevonden.

De trainees krijgen twee dagen per week les op de HAN en werken drie dagen in de week voor hun werkgever. Ze starten op mbo-niveau en groeien, gedurende vier jaar, uit tot hbo-uitblinker. Aan het einde van hun opleiding ontvangen de trainees een regulier bachelorsdiploma.

Met het traject Werken en Leren met Energie boort initiatiefnemer SEECE een nieuwe doelgroep aan. De trainees hebben vaak al een hbo-opleiding afgerond en hebben niet de middelen en/of de wil om een nieuwe voltijdstudie te volgen.

Zeer gemotiveerde praktijkmensen
Het traject zorgt voor technici die bereid zijn om een aantal extra stappen te zetten. Of zoals teamleider Han Prinsen van netbeheerder Alliander zegt: ‘deze trainees zijn zeer gemotiveerd. Anders begin je niet aan zo’n uitdagend leerwerktraject.’


Ruitenberglaan 26
6826 CC Arnhem


E: mieke.devries@han.nl
I: http://specials.han.nl/sites/seece/onderwijs/werken-en-leren-met-energ/Sprengeloo

Wij zijn Sprengeloo. Van leraar, leerling en conciërge tot directeur. We zijn jong en oud en hebben duizendeneen hobby’s en talenten. Leren staat bij ons centraal. Leren van en over elkaar en de wereld om ons heen. Taal en geschiedenis. Cultuur en geloof. Wiskunde en biologie. Tekenen en sport. Leren door te DOEN! Dat is Sprengeloo.

We zijn een christelijke school voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Een school waar iedereen welkom is en waar iedere leerling de ruimte en begeleiding krijgt om talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Dit vinden wij belangrijk:

Samen leven, samen leren
Leerlingen en medewerkers kennen elkaar, voelen zich geaccepteerd en veilig en willen samen leren.

Aandacht en begeleiding
Iedereen is anders. Wij hebben aandacht voor elke leerling. En wie dat nodig heeft, krijgt extra begeleiding.

Maatschappelijk betrokken
We maken actief deel uit van de wereld om ons heen. We hebben respect voor elkaar en voor onze omgeving.


Sprengenweg 81
7314PH Apeldoorn

T: 055 357 53 00
I: http://www.sprengeloo.nl/


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.