Re-integratie (5)
<<   Pagina 1 van 3    >>  

Agens hoofdkantoor Zwolle

Re-integratie:
Terug naar de arbeidsmarkt kan op vele manieren. Voor alle mogelijke manieren hebben we een oplossing. Of het nu gaat om jobcoaching, Wajong, AG, ZW Arbo, WW of bijstand. Agens beschikt over diverse mogelijkheden en banen.

Verzuim & outplacement:
Wie op zoek is naar outplacement of loopbaanbegeleiding voor zijn werknemers, kan bij ons terecht. Maar ook voor directe bemiddeling, werkgeversarrangementen, verzuimreductie, verzuimpolissen en arbodienstverlening kunnen we veel voor u betekenen.

Inburgering & Taaleducatie:
Wie de Nederlandse taal niet beheerst kan tegen veel problemen oplopen. Onze taaltrainingen, zoals op dewerkvloer, de virtuele klas of NT2-trainingen voorkomen deze problemen. Wie volledig wil inburgeren kan bij Agens Staatsexamentrainingen of een inburgeringscursus volgen.

Hanzelaan 290
8017 JJ Zwolle

T: 088-424 10 13
E: info@agens.nl
I: www.agens.nl


Naar essentie

Loopbaan- en Carrière-coaching, Re-integratie, Outplacement, Start van je eigen bedrijf

Wees de programmamaker van je eigen leven. Vind je bestemming.
Het zijn mooie woorden, maar hoe geef je hier invulling aan?

Bij vragen over loopbaancoaching, carrièreplanning, stressreductie, privé-werkbalans, re-integratie, outplacement of een tweede spoor met je eigen bedrijf is één ding duidelijk: het houdt verandering in. Deze verandering roept onzekerheid op, en kan financiële en emotionele gevolgen hebben.

Hoe treed je vanuit zo’n situatie de toekomst met vertrouwen tegemoet? Hoe geef je sturing aan het vinden van een baan en aan jezelf? Hoe word je de leider in deze situatie in plaats van dat je eraan gaat lijden? Kortom: Hoe word je weer een gelukkig mens?

Door je bewust te worden van wat er voor jou op een dieperliggend niveau speelt ben je in staat de juiste keuzes te maken. Er komt energie vrij om het onderste uit de kan te halen van …. jezelf.
Vind jouw kwaliteiten, jouw belangrijkste motivatie/drive in het leven, jouw creativiteit en je komt sterk uit een situatie. Coaching op dit gebied in je leven is van onschatbare waarde. Als LifeCoach heb ik een gerichte opleiding genoten. Daarnaast bouw ik op 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling. Ik coach ik je daarom graag en deskundig, en neem je eventueel mee op een coachwandeling.

Neem een kijkje op mijn website of bel me voor informatie.


Bariumstraat 20
7334 AK Apeldoorn

T: 06-831.82.826
E: ina@naar-essentie.nl
I: www.naar-essentie.nl


<<   Pagina 1 van 3    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.