Werkzoekendenorganisatie (2)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

100Talentvolle Vrouwen

100 Talentvolle Vrouwen: gratis workshops op weg naar werk

Ben je een vrouw die behoefte heeft aan een positieve boost in haar carrière? Ben je op zoek naar werk of ander werk, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Schrijf je dan snel in als deelnemer van 100 Talentvolle Vrouwen en doe (gratis) mee aan onze workshops en andere bijeenkomsten.

Stappen zetten
Wij helpen je je talenten te ontdekken en jezelf nog beter te profileren op de arbeidsmarkt. Je krijgt nieuwe inzichten in je kwaliteiten en groter vertrouwen in jezelf. Bovendien ontvang je steun en aanmoediging van anderen. Zo kun je gerichter zoeken naar een baan die écht bij je past. Maar ook: zelf de stap zetten om een meeloopdag of stage te regelen bij een bedrijf. Dan kun je immers je talenten laten zien en je vaardigheden oefenen.

Maandelijks bijeenkomsten
100 Talentvolle Vrouwen heeft maandelijks talentenworkshops in Apeldoorn en Barneveld. De thema’s wisselen, en zijn steeds gegroepeerd rond vragen als: Wie ben ik?, Wat kan en wil ik? en Hoe kan ik dat laten zien? De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier maken je zoektocht naar werk heel wat leuker. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen dat al ervaren!

Contact
Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.100talentvollevrouwen.nl en meld je aan voor de eerstvolgende bijeenkomst. Uiteraard kun je ons ook volgen op Facebook en LinkedIn.

.
. .

T: 06- 8164 0085
I: https://100talentvollevrouwen.nl/bekijk-de-evenementen-en-workshops-van-100-talentvolle-vrouwen


Jobclub Zuid doet samen

De jobclubs zijn wekelijkse bijeenkomsten op vrijdagochtend, waar u ondersteuning krijgt bij het zoeken naar werk. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het helpen voorbereiden van sollicitatiegesprekken, hulp bij het schrijven van sollicitatiebrieven, hulp bij het ontdekken van uw kwaliteiten en hulp bij het de moed erin houden.
Meer informatie kunt u verkrijgen via jobclubs@zuiddoetsamen.nl of via 055 – 3125076.

Sperwerlaan 18
7331 TX Apeldoorn

T: 055 – 3125076. (jobclubs@zuiddoetsamen.nl)
I: www.zuiddoetsamen.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.